CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2010. január 11., hétfő

9. fejezet

Siettem, és itt a következő, mert kicsit bűntudatom van ,azért mert előző héten annyiszor ígértem és nem volt.. Szóval ez lett.:)

/ Bella szemszöge /

Egészen Forks határáig futottunk. A fejem kiszellőzött. Nem is Trixire voltam dühös, hanem Edwardra amiért ezt váltotta ki belőle. Egyik pillanatban lányom megállt és leült az egyik kőre. Tudtam ,hogy ez a kis "szaladás" lefárasztotta ,így nem szóltam csak hagytam, hogy kipihenje magát, ezért csak leültem mellé a kis sziklára.
- Anya, ne haragudj.. -mondta tényleg bűnbánó hangon. - Tudod ,hogy nem bírom be fogni a számat és ,hogy mindig ki kell mondjam amit gondolok..
- Kicsim..
- .. és tudom, hogy nagyon haragszol ,de nem tehetek róla. Ő megbántott téged én meg ezt nem..
- Drágám..
- .. hagyhattam. Muszáj volt kimondanom. Egyszerűen muszáj volt..
- Trixi! -szóltam rá hangosabban.
- Tessék?
- Észrevetted, hogy még mindig beszélsz? -kérdeztem tőle mosolyogva. Megfogtam a kezét és levetítettem az agyamban azokat a dolgokat amiket ő összehadovált és nem engedte ,hogy közbe szóljak. Mikor befejeztem a pillanatok vetítését keze az ölembe esett és egymásra néztünk. Majd csak nevettünk. Kacajunk hangja betöltötte a teret. Az egész erdő visszhangzott tőlünk.
- Trix.. -kezdtem. - ,tudom ,hogy nem kedveled Alice nénikéd. De kérlek ismerkedj vele össze. Csak egy este. Könyörgöm.
Egy pár perc gondolkodás múlva csak aprót biccentett a fejével. Tudom, hogy csak azért egyezett bele, mert még nagy bűntudata van a történtek után. De most kell megpuhítanom a Aliccel szemben ,ha azt akarom ,hogy a kislányomnak ott legyen az igazi családja. Tudom ,hogy Jacob az apja helyett apja volt. Hogy nála jobban senki se védte volna és szerette volna őt (persze talán a saját apját nem vesszük alapul). De ő meghalt. És most meg kell ismerje a saját családját. A mi fajtánkat.

/ Alice szemszöge /

Bella most írt egy SMS-t. Ma várnak Trixivel estére. Annyira izgatott vagyok. Már csak másfél órám van ,hogy elkészüljek. Sietnem kell. Pár másodperc alatt lezuhanyoztam. Majd egy szál törölközőben kiálltam a gardrób elé. Épp megtaláltam a tökéletes ruhadarabot az alkalomhoz, mikor észrevettem ,hogy férjem néz. Csak elmosolyodtam és lábujj hegyre álltam ,hogy elérjem a polc tetején lévő ruha költeményt, mikor az apró törölköző lecsúszott. Gyors ,kérlelő pillantást vetettem Jasperre, de ő csak vággyal teli szempárját rám szegezte és a következő másodpercben már az ágyban feküdtünk.
- Jaj, Jazz. Ne most. -kérleltem, bár hazudnék ha azt mondanám nem esett jól ahogy nyakam csókolgatta.
- Ne mond ,hogy nem szeretnéd.. -nyögött kulcscsontomba. -, érzem rajtad ,hogy izgatott vagy. Emlékszel? Tudod szivem, ez a képességem. -mondta huncut vigyorral az ajkán.
- Azért vagyok izgatott ,mert ma megismerhetem az unokahúgom. -mondtam mire Jazz csalódottan legördült rólam. Én csak egy "ne haragudj édesem" -pillantást vetettem felé és egy nagy puszit a homlokára. Tudtam ,hogy ha szenvedélyesen megcsókolom, ahogy szerettem volna, akkor megint ott kötünk ki.. De most minden perc számít. Magamra csavartam a törölközőt és nagyon ügyeltem arra ,hogy ne csússzon ki a kezem közül mikor felemelkedem, de nem voltam ügyes. Megint ki esett. Rémült tekintettel kaptam Jasper szemei után. Ő felpattant az ágyról és fejét fogva kiment a szobából. Hallottam amint az ajtó elött valami olyasmit motyog, hogy ezt már nem bírom tovább. Fel kellett nevetnem és hallottam ,ahogy lentről Edward egyszerre kacag velem. Így törölköző nélkül felugrottam a ruháért, majd gyorsan belebújtam. Egy zöld ruha volt. Nem túl kihívó, de nem is túl sokat takaró.. Volt egy kis dekoltázs. A pántjai sréhen voltak a vállamon. körülbelül combközépig ért. Majd felvettem egy magas sarkú ugyanolyan mélyzöld szandált. Hajamat átfésültem és manósan összekócoltam, ahogy szoktam. Tökéletes lett. A sminkem nem csináltam túl erősen. Csak egy kis spirál, szemceruza és egy pötty szájfény. Készen is vagyok. Épp mentem volna ki a szobából ,mikor Edward mögöttem termett. Megijedtem és ezt ő is észrevette.
- Hogy hogy nem láttál? -kérdezte zavartan.
- Nem látod a fejemből miért nem?? -kérdeztem ingerülten, majd lefelé indultam de a karom után kapott.
- Velük találkozol, igaz?
- Igen. És már várnak. -mondtam és kikaptam a kezem az övéből. Nem akartam megbántani legkedvesebb bátyám, de én sem értettem miért kell elvennie Tanya-t, most ,hogy Bella itt van és szereti.
- Tudom.. egy idióta vagyok. -mondta és lerogyott a kanapémra. Elösször nem esett le, majd rájöttem.
- Héé! Ne olvass a fejemben!! - mondtam és kiviharzottam a szobámból. Nappaliban még egy gyenge csókot adtam kedvesemnek ,aki még mindig a meztelenkedő sokk alatt állt. Hát ez van..

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

ohh istenem elsőőő!

nagyon szupppiii lett
folytatást hamar
édi volt
pusszancs

mesi28 írta...

Szia!
Nagyon nagyon jó rész lett!Háhá, Jazz megkapta XD hihihi ez nagy volt!
Nos, Eddy fiúnak igazat adok, téll egy idióta!
Alicenek nagyon drukkolok, bár őt nem lehet nem szeretni XD!
Nagyon jó feji lett!
Pux
Mesi28

∂óяι írta...

igen igen Alice baby, te vagy az első, mert msnen szóltam neked -.- am kösziii szeri van ám:D<3

Mesi, hát tudom kicsit szemét húzás volt Jazzel szemben, de ilyen az élet:) Ed egy idióta egyetértek ismét..:DxD
Alice babának szurkoljatok, mert itt érdekes kavarások lesznek..
na de ennyi titok feltársás elég is lesz mára..:D:D

pusziiii

Anyíta írta...

Összesítve:
Alice - ravasz és aranyos :)
Jasper - hát ő volt most a szenvedő alany
Edward - no comment

AMúgy csúcsszuper volt.
Hehe, kivi vagyok az új szereplőre, bár van egy fajta elgondolásom, milyen csavar lesz benne, de majd meglátjuk :)
Amúgy most kivételesen nem tudtam, mi fog következni :)
na puszi
várom a folytit

Lizi írta...

hihii:D mindenki hozza a formáját:D (ezt most nem csak a sztorira hanem a komizókra is értettem:D hajrá csajok;))

istenii lett

imádjuk alice babyt:D én aztán szurkolok neki

jajj edward... mondjuk ezt a részt rád hagyom:))

trixi cukkancs,de mivan a többiekkel?
cullens?kíráék?
najó nem kérdezősködök úgyis megoldod:D

∂óяι írta...

Anyíta, hát örülök ,hogy tetszett és ,hogy most megtudtalak téged is lepni.. kiváncsi vagyok, hogy te mit sejtesz... nah puszii

Lizikém : szeretjük Alice-t tudomtudom..
Kíráék sem leszenk elhanyagolva.. de ha nem vetted volna észre a történet több szálon fut.. legyél türelemmel kicsim:) szeretlek

puszii nektek<3