CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2010. január 2., szombat

2. fejezet

/ Trixi szemszöge/

Gyorsan felrohantunk átöltözni. Jaj, annyira szuper lesz. Nem tudom, ma valahogy fel vagyok dobódva. Érzem, hogy ma este oda kell mennünk. Valami történni fog ami jó lesz. Na, mindegy, sokszor vannak hasonló érzéseim ami nem válnak be.. Miközben beléptem a szobámba már kibújtam a pulcsiból. Gyorsan lekaptam magamról a farmer csőnadrágot, meg a sötétzöld toppot, majd megnyitottam a kádban a meleg vizet. Mikor megtelt, gyorsan beugrottam és élveztem a víz kellemes hullámait a bőrömön. 10 perc után úgy éreztem eléggé kiáztattam magam, szóval leeresztettem a kádat, magamra tekertem egy törülközőt. Vissza mentem a szobámba. Így 8 óra felé is világos volt, de a nap sugarai nem tűztek be a szobámba. A szobám nem volt se túl nagy, de éppenséggel kicsinek se mondhatnám. Az egyik falat hatalmas ablak fedte. Imádtam ha besüt a nap. A fal fehér volt, amit így utólag meg is bántam, de nem kérhettem ,hogy fessük újra mert én erősködtem. Viszont a falamtól eltérően az ágynemű, a szőnyeg, a függöny pink volt. Nem tudom ez a szín vidámmá tett. A hatalmas gardrób elé álltam ,ami szinte egy külön szoba volt, és gondolkoztam mit vegyek fel. Végül egy barna harisnyában ,farmer miniszoknyában, barna pántalan toppban, és egy barna magassarkúban álltam a tükör előtt. Úgy gondoltam nem kell túl sok smink, ezért csak pirosítót, szempilla spirált és egy kis szájfényt tettem. Hajamat úgy csináltam meg, hogy elől megfogtam 2 tincset amit hátul befontam. Így hosszú bronzvörös hajam bekeretezte arcom és a vállamra hullott, de nem lógott a szemembe. Igen a szemem. Anya imádja a szemem színét. Azt mondja ,olyan mint apué. Az enyém topáz színű volt. A hajam szinét is tőle örököltem. Anyutól csak az alkatát, vagyis remélem ,hogy apu nem ilyen magas ,nőiesen vékony volt mint mi Anyuval. Megnéztem magam a tükörben és elégedetten bólogattam, majd leszaladtam a lépcsőn a többiekhez.

/ Bella szemszöge/

Lassan vezettem. Mintha ,nem is tudom félnék száguldani, bár ez mindig így van ,de most erőteljesebben. Biztos hülyéskedik az agyam. Beértünk Seattle-be. Nagyon nagy volt a tömeg az étteremnél így előbb leparkoltam. Kiszálltunk és elindultunk kiszemelt helyünk felé. Trixi nagyon gyönyörű volt, mindenki megbámulta és mi hallottuk ,ahogy összebeszélnek a férfiak ,hogy.. Mike gyorsan átkarolta a vállát, védelmezésképp. Elfojtottam egy kitörni készülő kacajt mikor megláttam Trixi szemforgatós arcát.
Oda értünk az étteremhez. Előtte is nagy sor állt. Mike bement ,hogy ahhoz az asztalhoz vezessenek amit lefoglaltunk. Én megöleltem kislányom ,mikor suttogott valamit a fülembe..
A döbbenettől és kíváncsiságtól hátrafurdaltam.
- Bella.. - csak ennyit mondott lágy hangon.

2 megjegyzés:

Lizi írta...

naggyon jó vagy, drága(LLL)
immmádom ezt is:)))
csak így tovább... jójó ígérem olvasok tovább ;)

∂óяι írta...

Szijja.
olvasss olvasss
:D
köszi köszui