CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2010. január 22., péntek

15. fejezet

/ Bella szemszöge /

Beszélnünk kell Trixivel. És persze Markkal. Meg Emmettel. Ez hihetetlen. Hogy dönthetett a lányom egy ilyen fontos dologban ,anélkül ,hogy beszélt volna velem? Nem bírom épp ésszel felfogni.. Bár azt a határt egy ideje túl léptem, hogy épp ésszel tudjak gondolkodni. Alice visszament a kocsiba és ott várt minket. Ahogy látta Trixi és Mark egy fél óra múlva érnek oda, szóval nekünk Edwarddal van időnk felöltözni és beszélgetni. Magamra kaptam egy farmert és egy fehér szűk inget és tornacipővel. Hajamat csak kifésültem és hagytam ,hogy vállamra hulljon. Leültem az ágyra. Edward a fürdőben volt. MIkor kijött rámmosolygott majd leült mellém és elkezdett öltözni. Tudom ,hogy hülyeség amit most fogok csinálni ,de..
- Edward, ez nem történhet meg mégegyszer? -mondtam és minden erőmet beletettem ,hogy ne értse meg a hangomból, mennyire fáj is ezt mondanom.
- Tessék? Mi? Miért?
- Nem sétálhatsz csak úgy ki-be az életmben. Egyszer már megölted a szívem egy részét. Akkor azt hittem az egészet, de Trixi és Jacob na meg persze Mike a másik fél. Miattuk nem tehetem Edward. Sajnálom.
- Várj, ha Mike-ot és a lányunkat megnyerem magamnak, akkor visszakaphatlak? -kérdezte olyan édes mosollyal ajkán ,hogy nem tudtam ellenállni. Miért ennyire nehéz elszakadni azoktól akiket szeretünk? De miért is kell? Ja, igen..
- Nem. Edward. Mi nem lehetünk együtt -mondtam még nyugott hangon, de aztán feljebb ment a hangsúlyom. - Miért kellett neked felhívnod? Idejönnöd? Te boldog vagy Tanyaval. Elveszed feleségül. Láttam. Meg se próbáld letagadni! Nem megy Edward. Megvárlak a kocsiban..
Hihetetlen nehéz volt fent hagyni a hálószobámban egy hápogó ,szavakat kereső ,félmeztelen Edwardot, de muszáj volt. Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy megint összetörhesse a szivem.. és ő elveszi Tanyat, mert szereti. LÁttam..

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

nagyon tetszett!!!
szupeeeer!
love<3
holnap végre taliii
pusszancs

∂óяι írta...

köszi:)
te nyaggadtál h írjak ma is.. szóval írtam:)
love<3
holnap(L) csak győzzem kivárni:):):D
puszii

Anyíta írta...

szerintem ez is nagyon jó volt :)
És szinte sejtettem, már megint, hogy Bella majd visszatáncol. Ez olyan egyértelmű volt, de ettől jó volt ez :)
hajrá
pusz

คภςรא írta...

nagyon szuper lett alig várom a kövi részt:D

Lizi írta...

ez is nagyon jó lett.. na várj csak legközelebb majd én nyaggatlak<3

Névtelen írta...

nagyon jó lett!!!=)
már várom a folytit..xd
pux:Anita