CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2010. január 17., vasárnap

12. fejezet


/ Bella szemszöge /

Trix és Alice már egy órája elmentek. Én addig újságot olvastam. Volt benne egy nagyon érdekes cikk a jóslatokról. Tetszett nagyon. Egyszer csak csörögni kezdett a mobilom, Felpattantam a kanapéról és a magazint ledobtam a dohányzó asztalra. A konyhában a pulton volt a telefon. Ránéztem a kijelzőre. Ismeretlen. Akkor ez sem Alice, sem Trixi, sem Mike, sem Seth.. fogalmam sincs ki lehet ez.. De azért felveszem.
- Igen, tessék?! -szóltam magabiztosan a telefonba.
- Beszélnünk kell..
- Edward! - nyögtem mikor ráismertem a világ leggyönyörűbb hangjára. Egy pillanatig fel sem fogtam ,hogy mit mond, csak sütkéreztem melengető hangján. Végül magamhoz tértem.
- Miről szeretnél beszélgetni? -kérdeztem és nagyon megeröltettem magam. Megesküdtem ,hogy többet nem érdekel mit csinál az a pojáca. Tőlem akár fel is fordulhat. Dühös voltam magamra ,hogy így mert rám hatni a hangjával.
- Ezt nem.. ezt nem telefonon kéne .. -mondta és előre rettegtem a következő mondattól. -,találkozzunk.
- Mit akarsz Edward Cullen? - üvöltöttem. - Te több mint 10 éve azt mondtad nekem ott az erdőbe, hogy nem kellek neked. Nem vagyok elég jó hozzád.. hogy nem szeretsz -még mindig tisztán éltek bennem ezek a pillanatok, de ezt neki nem kell tudnia. - Miért jöttél vissza?? Ott van neked Tanya.. Akkor meg mit akarsz tőlem??
- Bella.. kicsim.. lélegezz! -hallodtam a hangján ,hogy mosolyog. Hát ez már több a sokknál.
- TE ENGEM CSAK NE KICSIMEZZ!! Tanya.. Na őt felőlem hívhatod Cuncilimómnak vagy aminek akarod.. kit érdekel?? De engem ,ne merj kicsimezni te mocskos hólyag!! - szinte megijedtem a hangomtól. Úgy sikítottam ,mint aki életveszélybe van.
- Hát Eddy fiú, kiderült ,hogy a lányod mégsem tőled örökölte ezt a vadmacska stílust!! -hangzott Emmett öblös nevetése a háttérből.
- Jaj, kicsi Edwardka.. Nem meri egyedül felhívni Bellát.. De szánalmas vagy! - üvöltöttem.
- BELLA! -kiáltott még egy utolsót, mielött lecsaptam a kagylót. Ennyit erről. Teljesen kikészít. Visszaültem a kanapéra. Újra olvasgatni kezdtem.. Már épp belemerültem ,mikor csöngettek. Feltápészkodtam és ajtót nyitottam.
- Azt ,hogy beszélnünk kell, úgy értettem, hogy tényleg beszélnünk kell! -mondta Edward kedvenc féloldalas mosolyával az arcán, miközben az ajtó félfának dőlt..

/ Mike szemszöge /

Tegnap hajnalban váltunk el Kírával. Egész nap járőröztem. Kicsit elfáradtam ,de a gondolat, hogy pár perc és kedvesemet a karjaimban tarthatom, energia löketként hatott rám. A bolt elött találkoztunk ,ahol megismertük egymást. Ő még nem volt ott ezért leültem a padra és gondolataimban úszkáltam. Kicsit izgultam attól, hogy ma el kell mondanom neki azt ,hogy alakváltó vagyok. Remélem nem fog megijedni tőlem.
- Szia Mackóm! -csókolt szerelmem a nyakamba hátulról.
- Hello baby! -nevettem fel a gesztustól és az ölembe húztam, mire ő kezdett el hangosan kacarászni.
- Mutatnom kell valamit -mondta és arca elkomolyodott.
- Jó persze -mosolyodtam rá bíztatóul. Az erő felé húzott. Kiváncsi vagyok mit akarhat.
- Állj meg itt! -utasított és elment a legközelebbi bokorhoz. Furcsa érzésem támadt. De nem.. az lehetetlen.. vagy mégsem? Szemeim kikerekedtek mikor Kíra levette a pólóját, tornacipőjét, nadrágját és csipkés fehérnemüit. Majd a következő pillanatban egy kecses szarvas állt elöttem. Ezt nem hiszem el. Hihetetlen gyors sebességgel lekapkodtam a ruháim és én is átváltoztam. Az ő szemei is tágra nyíltak ,mikor egyszer csak egy vöröses színü hatalmas farkassal találta szembe magát. Intett kecses nyakával és én egyből értettem. Ruháinkat fogaim közé vettem és követtem őt. Olyan kecsesen száguldozott, cikázott a fák között ,hogy csak ámultam. Elérkeztünk egy helyre, ahonnan rálátás nyílt a tengerre. A saját ruháimmal elmentem és visszaváltoztam majd felöltöztem. Ő is ugyanezt tette. Vissza sétáltam hozzá. Háttal ült nekem és a tengert kémlelte. Ölembe húztam.
- Nem tudod elhinni ,milyen egyszerű ,hogy tudod -suttogtam fülébe lágyan mire ő zokogni kezdett.
- Mike! Az én törzsöm nem vadász ,mint te. Mi nem harcolunk ha egy vámpír jön a közelünkbe.. A tanács elítéli a farkasokat.. -sírta. Én értetlen fejet vághattam ,mert mikor könnyes szemmel az enyémekbe nézett felsikoltott. - Hát nem érted?? Mi nem lehetünk együtt!! Ők nem engedik!! - sírta és arcát vállamba fúrta.. Nem tehettem mást, csak azt ,hogy magamhoz húztam és addig öleltem míg csak lehet. Ki tudja meddig tehetem még..

8 megjegyzés:

Anyíta írta...

szerintem teljesen rendben volt :)
tetszett :)
Már várom a beszélgetést Ed és Bella közt :D Remélem Bella kiakad és Edward meg nem adja fel... :D
hmmm... szarvas??? érdekes :)
ezt tényleg nem gondoltam volna... :)
na pusz

∂óяι írta...

szijja:)
Jó majd igyekszem belerakni több Bells és Ed dumcsit is.
Hát szarvas. mert az békés állat. Csak nézelődik és nyugodtan ott van. Ahogy Kíra törzse is csak megfigyelő nem harcolnak mint a farrkasok. Ebből lesznek a bonyodalmak. Hogy Kíráéknál a tancsán nem fogadja el ,hogy egy farkas is bevésődjön és a törzsükben éljen. Rem érthetőő:D
puszi

mesi28 írta...

Szia!
Hűha, ez nagyon tetszett, Bells jól beolvasott neki, én is erre a szálra vok a legkíváncsibb, alig várom a folytatást!
Pusz
Mesi28

∂óяι írta...

Szijja!
Oké igyekszem. :) puszii

Lizi írta...

szijja:)
nagyon kreatív vagy cuncilimó:D nagyon tetszett tényleg úgy örülök hogy írtok:))
szarvass:D tetszik az ötlet:D édess vagy na mennem kell csak így tovább és éljensoká ed&bella (trixiékkel mivan?:D jó tom h nem lehet mindegyikbe mindenkit belerakni csak hülyülök:D)
na szijoo

∂óяι írta...

szijjja tündér bogárka:)
Hát sudeidmóm:) (csak Lizi érti ,ne is foglalkozzatok a hülyeségeimmel :D ) a kreatív elme.. cakkk cakk:)
mert tod én ien PRINCE-PRINCE-PRINCE-PRINCE-PRINCESÍTAAAAAAAAAAAAAA vok:D
hát nem nem tudom, szall.. de majd igyekszem cuncilimó:D majd igyekszem:):):)
pusziiiiiiiiiiiiiii<3

A. írta...

Wow
Ez nagyon klassz lett:)
Várom Bella és Edward beszélgetését:)
Várom a következő részt:)

∂óяι írta...

köszi:)
jó oké:)
írom írom:D
pusziii