CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2010. január 11., hétfő

10. fejezet

És megvan a 3000. Ahogy ígértem itt is van:) puszii Ez a fejezet a szerelemről szól.. tudom...

/ Trixi szemszöge /

Már 8 óra 7 perc. Alice néni 8ra jön, de mivel ő Cullen ezért Anya kimegy érte a határért. Mike megengedte ,hogy idejöjjön és a falkának sincs ellenére. Szóval Anyu boldog, én meg próbálok úgy tenni. A szobámban fésültem hosszú vörös hajam ,mikor hallottam ahogy az ajtó kinyílik és Anya és Ő bejönnek rajta.
- Drágám, gyere le! -mondta lágy hangon. Én meg csak azért ,hogy boldoggá tegyem lerohantam a lépcsőn. Alice gyönyörű volt, mint Anyu gondolataiban mindig.
- Szia. Alice Cul -kezdte és kinyújtotta a kezét. Biztos Alice is látta a kitörésem ezért ilyen óvatos. Anyunak nem tetszene a kézfogás ezért lágyan megöleltem.
- Szervusz Alice néni! -mondtam boldogan, miközben ő a meglepettségtől nem ölelt vissza. Nem baj. Így volt ez jó.
- Na .üljünk le és beszélgessünk! -ajánlotta fel Anyu és mi követtük a nappaliba. Alice csak beszélt ,beszélt, beszélt, beszélt. Az a furcsa, hogy teljes élvezettel hallgattam, és a divatról szóló szavain szinte csüngtem. Már vagy három órája beszélhettünk a divatról ,miközben Anya csak nézett, mikor hirtelen ezt mondtam.
- Jaj, egyszer olyan jó lenne együtt vásárolni .. -csak sóhajnak szántam, de Alice...
- Jó! Ez szuper! Menjünk most! Bella ,nem bánod? -fordult Anya felé, miközben még mindig a kezem rángatta ,hogy én is álljak fel.
- Nem ,persze menjetek. Ismerkedjetek és érezzétek jól magatokat! - mondta és biztatóan bólintott. Hát ez az én Anyám.. Végül is Alice szimpatikus. Szóval miért is ne??

/ Alice szemszöge /

Nem hiszem el ,hogy Trixi beleegyezett abba, hogy így 10 óra körül. De mégis. Jaj, olyan boldog vagyok emiatt.
- Figyelj, én elmegyek megnézni valamit, aztán jövök jó? Te addig nézz körbe! -mondtam neki. Múltkor láttam egy nagyon édes cipőt. Az tökéletes lesz neki.
- Persze -mondta és kibámultan a kocsi ablakon. A következő pillanatban kiszálltunk a kocsiból és ő egyből egy cipő bolthoz vette az irányt, ami négy emelet magas volt, a tetején egy terasszal ,ahonnan látni lehet a fényeket. Itt el lesz egy darabig gondoltam és befordultam a sarkon.

/ Trixi szemszöge /

Beléptem a boltba. Istenem, megtaláltam a templomom. Imádok vásárolni és a cipők a szenvedélyem. És ez.. Ha tudnám ,hogy nem lehetséges azt hinném ,hogy meghaltam és a mennybe kerültem. Megláttam egy gyönyörű csizmát. Igen szerelem első látásra.. Oda mentem és megfogtam. Azonnal lépni akartam a kasszához, de a magassarkúm sarka beakadt egy kis résbe. Jaj ne.. A következő pillanatban hanyatt estem. De amint felállhattam volna, valaki kézbe kapott. Egy vámpír. Nem nem is vámpír. Nem olyan hideg, és erős. Rákaptam a tekintetem és akkor pillantásunk találkozott. Karjaim nyakát fogták és ő derekamat karolta. Igen szerelem első látásra..

3 megjegyzés:

Lizi írta...

oppá.. oppááá :D

hát......
drágám minden elismerésem a tied;)
éés ki a szerencsés?

Névtelen írta...

olállá!!! fordulat...fordulat :D:D
szerelem.....megoldottam :D
pusziii

∂óяι írta...

csajok:) örülök h tetszett.:)
szeretlek titeket.
még egy fordulat:) csak h megnehezítsem az életetek:D hahaha love you<3